24u in Heesch

Hier, bij Aangenaam Heesch

De winter in Heesch staat voor warmte en gezelligheid. Dat het avonduur vroeg valt, betekent ook dat de nachten langer zijn en de cafés gezellig druk raken. Je vindt in de Maasthorst je OERgevoel, eet het heerlijkste eten en slaapt op de mooiste locaties. Hier, bij Aangenaam Heesch.


09:30

Ook al heb je maar vierentwintig uur, laten we rustig beginnen. Je loopt naar Brasserie ’t Oude Raadhuis gelegen middenin het hart van ’t Dorp. Daar staat de koffie al te pruttelen en haal je je eerste écht lekkere bak koffie van de dag.

10:00
Je pakt je rugzak in, trekt je sportkleding aan en gewapend met je bidon en fiets trek je de ongerepte natuur van De Maashorst in.

13:00
Van al die natuur krijg je honger. Als je dan toch in de Maashorst bent, lunch je natuurlijk bij Bomenpark.

15:00
Oké, je hebt het Bomenpark gezien, de Maashorst bezocht, nu is het tijd om de rest van ’t Dorp te ontdekken. Je hoeft in Heesch niet selectief te zijn en in een relax tempo binnenlopen bij Bon Fromage, Dressup-Instyle, Depot en vergeet de Gastronomia Italiana niet.

17:00
Neem er even de tijd voor. Bestel gerust een wijntje en een lekkere borrelplank en geniet van de omgeving. Laat alles even bezinken. Bij Restaurant Wolters leggen ze je graag haarfijn hun wijnen uit en weten precies welke smaak daar lekker bij gaat. Wanneer je dan toch echt trek begint te krijgen, zijn de hoofd- en nagerechten de kers op de taart. 

20:30
De kans is groot dat er ook vanavond een geweldige voorstelling in De Pas te zien is. Zullen we checken wat er speelt?

Bekijk de agenda