Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen | Standaard verzending €5,00

De 3 grootste herfst/winter 2020-trends van Nederland

In deze vreemde tijden zou je kunnen denken dat de herfst/winter 2020 trends enigszins overbodig zijn. Er is zoveel gebeurt in de wereld sinds Louis Vuitton begint maart het mode-seizoen afsloot. Vanaf dat moment stak COVID-19 ons te kop toe en sloeg om ons heen. Met als gevolg dat mode even plaats moest maken voor veilig- en gezondheid van onszelf en de mensen om ons heen. Weinigen hadden voorspeld dat de omvang van COVID-19 zo’n impact heeft op ons dagelijks leven.

Lock-down looks

De afgelopen tijd waren ze zichtbaar via TikTok als Instagram; ‘lockdown looks’. Het dragen van mooie kleding heeft op sommige dagen ons er doorheen gesleept. Eerlijk, het was en is nog steeds niet altijd even makkelijk. Daarnaast zijn veel modemerken (ook die wij aanbieden) gedwongen om de productie van hun herst/winster collectie 2020 te parkeren, maar we komen terug. Onderschat nooit de kracht van mooie mode.

Herfst/winter seizoen 2020

Het verhaal van de herst/winter seizoen 2020 mode kan nog het best worden samengevat als “all dressed up with nowhere to go”: de avondkleding voorbeelden waren overal op de catwalks te zien. Want zelfs al ben je beperkt tot je woonkamer, alsnog kun je serieus plezier maken met dameskleding. Denk aan ballonmouwen, de exploderende rok, prachtige goud-tinten en wat te denken van de heerlijke trui. Kan ook gewoon! Daar mag je me later deze winter voor bedanken.

1. Bright Pop Color Suits

We werken vooral vanuit huis, maar voor die ene meeting gaan we naar het kantoor. Dus wat denk je van een heerlijke opvallend gekleurde blazer. Deze kleuren fleuren ieders dag op en maak je garderobe instant gelukkiger. Dus ga in plaats voor traditionele tintent, probeer eens iets opvallends zoals blauw of rood. Zoek een tint die het beste past bij je huidskleur en dan is het tijd om te rocken! Voeg accessoires toe zoals een paar funky hallen. Het is een optie waarmee jij je kunt onderscheiden tussen de massa!

2. Natuurlijke tinten overal

Het is een van de langstlopende trends van de afgelopen seizoenen, en het gaat niet snel anders worden. De monochrome en neutrale outfits zijn gemakkelijk en zien er bij iedereen goed uit. Kies uit een zandkleurig pak met een coltrui tot een leren rok. Wees niet bang om te experimenteren met verschillende tinten van deze neutrale toon – probeer zand, kameel of zelfs groen. De mogelijk zijn eindeloos en het is een tijdloze optie voor ieders kast.

3. Dierenprint

Ieder seizoen is er een nieuwe dierenprint om naar te verlangen – dit seizoen zijn het de dierenpatronen. Deze funky en frisse print is een geweldige manier om een outfit te verlevendigen zonder gek te doen. De combinatie van zwart en warm bruin past perfect bij de herfsttemperatuur. Combineer met een blauwe broek en wees niet bang om te spelen met gedessineerde accessoires of schoenen. Heb gewoon plezier met deze trend; het is een makkelijke manier om je look op te frissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close