Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen | Standaard verzending €5,00

Scrunchie pakket makkelijk te shoppen?

Het scrunchie pakket is helemaal aan. Bij Dressup-Instyle zijn scrunchies van verschillende stofsoorten verkrijgbaar. Ben je op zoek naar teddy stof of wil je liever velvet? Scrunchies kopen kan tijdrovend zijn, maar niet voor lang. Ontdek het abonnement. Dan hoef jij je alleen te focussen op andere dingen. Met de haar scrunchies van Hi, Scrunchie kun je namelijk makkelijk een abonnement nemen.

Er zijn van die items die ik altijd vergeet te kopen. Denk bijvoorbeeld aan sokken maar voor mij gaat dat ook op voor scrunchies.

Wat voor haar scrunchies kan ik verwachten?

Ons werk is heel kort op de bal zitten. We struinen de laatste trends af op het gebied van scrunchies. Wat dat betreft gaan we voor die volledige verrassing, dus krijg je misschien mesh binnen of juist een hele mooie zachte trendkleur op basis van zijde.

Twee. Het is leuk verpakt en ze zijn van goede kwaliteit! Via de webshop van Dressup-Instyle kun je, je eigen abonnement aanvragen. Ook kun je op ieder moment opzeggen. Er wordt hard gewerkt aan een website, maar het is een start-up en het doel was om ergens een pilot te draaien. Daar staan wij wel voor open!

Drie. Scrunchies kopen is best irritant. Je moet op pad om er eentje te scoren, die na drie keer dragen weer kapot is. Niet echt een aankoop die je met plezier doet, dus.

Wat we met de box willen, is het kopen van scrunchies fun maken en tegelijkertijd het je gemakkelijker te maken.

Zijn het goedkope scrunchies?

Daar kunnen wij heel kort over zijn.. Nee! We hebben gekozen voor premium en die belofte maken we ook waar. Let op: het is wel goedkoper dan bijvoorbeeld los te kopen of van een A-merk. Hoe dat kan? We kopen direct in bij de fabriek en hebben besloten om geen gebruik te maken van onnodige tussenschakels.

Per maand kost het € 9,95 (inclusief verzendkosten). Het is maandelijks opzegbaar en je krijgt een beschrijving van de scrunchies in het doosje. Durf jij het aan? It’s fun!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close