Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen | Standaard verzending €5,00

Borrelplank van Sanne

Mijn favoriete borrelplank / snackdiner

Als je ons al wat langer volgt dan weet je dat we hier thuis dol zijn op borrelplankjes of ‘snackdiners’ zoals ik ze graag noem. Als ik geen zin heb om te koken toveren we regelmatig een hele tafel om tot borrelbuffet met tal van lekkere hapjes en snacks.

Het fijne aan zo’n snackdiner is dat we rustig een paar uur bezig kunnen zijn met eten. Het voelt dan ook niet echt aan als avondeten maar snacken rustig de hele avond tijdens het kijken van een film. Voor mij voelt dat aan als op en top weekend, echt een momentje voor onszelf. Omdat je soms wat minder tijd of zin hebt om een borrelplank op te maken. Heb ik vandaag een leuke suggestie voor je!

Borrelplank van Sanne

Maak eens kennis met Borrelplank van Sanne. Geen zin om de plank mis te slaan, of om uren in de keuken te staan voor die gezellige borrel? Wat is er nou prettiger dan uitgebreid te genieten van het leven met gezelschap, heerlijke drankjes & borrelhappen – zeker in deze minder fijne tijd waarin we het juist thuis gezellig moeten maken.

Een zak chips, toastjes met ei en blokjes kaas met vlaggetje, zijn vanaf nu verleden tijd! Eenvoudig een verscheidenheid aan Borrelplanken te bestellen, voor alle groepsgroottes vanaf 4 personen (Kids v.a. 2). Alle happen worden gepresenteerd op een unieke Borrelplank van Sanne – het oog wil ook wat!

Er wordt uitsluitend gewerkt met goede, verse producten, waar mogelijk van lokale leveranciers. Ook adviseren zij je graag heerlijkste bijpassende wijnen & bieren. Kwaliteit van de bovenste Plank!

Tijd om te watertanden? Nee, aanvallen!

Het zit ‘m in de details

But baby it’s cold outside… Precies! Daarom blijven we knus binnen. Hoogste tijd dus voor een gezellig avondje samen met Borrelplan van Sanne. Wat ons betreft is er maar één ingredient nodig. Welke ga jij bestellen? Geniet ervan in ieder geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close