Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen | Standaard verzending €5,00

Not your girl kleding

NIEUW! Frans label ‘Not Your Girl’ [PRIMEUR]

Soms voel je het. Je struint door het internet, raakt in gesprek met een merk en beide voelen de connectie. Onlangs stuitte ik op het Franse label ‘Not Your Girl’ een zelfstandig label uit het mooie Rennes (Frankrijk). Wat volgde was een leuk gesprek met Romane en Solene, twee Franse dames die in de kracht van vrouwen geloven. Maar wat kun je verwachten van dit merk? Laten we eerst eens begin met een nieuwswaardig feitje: Not Your Girl is in Nederland alleen verkrijgbaar bij Dressup-Instyle. Oh wat klinkt dit heerlijk om te zeggen. YES!

Wat is Not Your Girl Kleding?

Not Your Girl is een merk van confectiekleding voor dames. Het zelfstandige label is bijna 3 jaar. Het Instagram-account heeft meer dan 62.273 volgers (datum: 9 januari 2021) en is populair bij modieuze influencers. De collectie is vrouwelijk, edgy en speelt volledig in op de laatste trends. De productie van de kleding is voor 60% gemaakt in Frankrijk, met soms een uitstapje naar Italië of Spanje. Klinkt goed he!

Wat komt er binnenkort dan bij Dressup-Instyle?

Samen met Solene en Romane hebben we besloten om te starten met twee trends die nú spelen. Dat is aan de ene kant een oversized sweater, maar ook een overshirt. Deze twee items zijn nu onderweg, dus als je interesse hebt. Laat het vooral al weten met een DM, mail of laat een chat-berichtje achter met je naam en e-mailadres. Dan kan ik het altijd voor je reserveren of je wacht geduldig. Ik verwacht dat ze snel binnen zijn! Hieronder laat ik ze alvast zien, want ze zijn zoooo leuk! En nog een dingetje: super betaalbaar!

Item 1: Not Your Girl Sweater dames – Crème wit

Deze oversized sweater is crème wit en past letterlijk iedereen. Want sweater weather is dan éindelijk hier. En van alle oversized trends, is de extra grote sweater misschien wel onze favoriet. Er gaat namelijk niets boven een warme, comfortabele trui. Ze mogen deze winter extra sportief zijn.

Combineer met een rok, spijkerbroek, geklede broek.. Je ziet het al. Eigenlijk alles kun je combineren met deze oversized sweat van Not Your Girl kleding. Het staat niet alleen fashionable, maar het zit ook nog eens hartstikke aangenaam. Vooral fijn als je veel thuis aan het werk bent.

Met een rok, spijkerbroek, geklede broek brengt het een jongensachtig tintje aan elke look 🙂

Item 2: Not Your Girl Overshirt

Is het een shirt? Is het een jas? Is het een vest? Wij houden het op overshirt, maar vast staat dat het een ding is, onder modevolk. Vorig jaar winter deed-ie al zijn intrede en dit jaar zien we hem in allerlei varianten opduiken; van wol tot corduroy en alles daar tussenin. Wat iedere oversized overshirt heeft: hij is goed warm en lekker casual. Lange of korte versie, we zijn zeker fan van de overshirt trend!

De beige kleur, zijn losse pasvorm en het materiaal geven dit overshirt een comfortabele, vrouwelijke look die perfect is voor een gezellige en ultra-stijlvolle look !

Met het Ah-Ouh Cha Cha overshirt durf je de gelaagde trend aan. Je kunt het combineren met een trui, op een jurk voor een girly look of draag ‘m volledig gesloten over een korte broek en een riem in de taille. Je ziet het al. Eigenlijk alles kun je combineren met deze oversized sweat van Not Your Girl kleding. Het staat niet alleen fashionable, maar het zit ook nog eens hartstikke aangenaam. Vooral fijn als je veel thuis aan het werk bent.

Eerste verkooppunt Nederland

Het klinkt heel gek, maar het is zo. Dressup-Instyle is het eerste verkooppunt van Not Your Girl kleding in Nederland. Naast dat het een hele eer is, hoop ik gewoon dat jullie dit merk ook helemaal leuk vinden. Dat geeft ons uiteindelijk het meeste energie van allemaal. Dus hopelijk vieren we samen in de toekomst een feestje met de leuke items van dit heerlijke Franse label. Wil je meer van dit merk? Laat het dan vooral weten. Ik bedoel mede door de Corona zijn we gewoon een beetje voorzichtig met alles. Dat snap je vast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close