5 x festival outfit inspiratie
Van kleurrijke rokjes tot glitterbroeken

Nederland is festivalland en natuurlijk is het festival in volle gang. Van Pinkpop tot Lowlands en van Festyland tot Awakenings, er staan weer festivals op onze agenda’s. Een festival is het moment om uit te pakken met je festival outfitje, haar en make-up. Nog geen idee wat je als festival outfit aan doet? Wij zetten de tofste festival outfits van 2018 op een rij.

Kijk, Veel mensen gaan voor iets makkelijks of gewoon zo min mogelijk, kan gewoon), maar gelukkig zijn er ook nog mensen die ook hun best doen.

Go, go tiger!

Naast de tijgerprint, is de tijger populairder dan ooit, zo draag je het deze zomer tijdens een festival. Check dit shirt met een tijger als borduursel van Catwalk Junkie.

Easy Tiger 〰️ #catwalkjunkie

Een bericht gedeeld door Catwalk Junkie (@catwalk_junkie) op

The Cargo Pants

Onze absolute favoriet onder de festival outfits 2018? De cargo pants! Misschien ken je hem nog wel van videoclips uit de jaren 90 of had je hem twee decennia geleden zelf aan. In zandkleur, legergroen of met camouflageprint, de cargo pants is stoer én on trend. Kortom, het ultieme item om een kek festival outfitje mee samen te stellen.

can I live here please?

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn) op

 

Polkadot Dress

Misschien denk je bij een festival niet meteen aan een vrouwelijke polkadot dress, maar in combinatie met een stoere boot en een hoge split is ie perfect geschikt als festival outfit en daardoor misschien wel de leukste van de festival outfits 2018.

 

All Black Everything

Wie zegt dat je in een kleurrijke outfit naar een festival moet? Ook een goed samengestelde all black look kan heel mooi zijn. Stijl af met gouden sieraden en je festival outfit is klaar!

meet me at the fountain.

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn) op