Drie modekleuren voor herfst 2018

Je gezicht als een schilderijtje en je kleding als de lijst

Het nieuwe modeseizoen is weer begonnen. Nu de dagen korter worden en de meeste merken hun herfstcollecties hebben uitgeleverd is het tijd om de modekleuren voor de herfst 2018 eens onder de loep te nemen. Want de herfst lijkt misschien het juiste moment om een grijze trui of dikke sokken uit de kast te trekken. Niets lijkt minder waar. Want in de herfst kun je er alsnog prachtig uit zien. Let maar eens goed op!

“Tuurlijk mag die grote grijze wollen trui ook blijven, maar voor de betere dagen heeft de mode je gedekt.”

Gele kleding

Een van de trendkleuren van de zomer blijft in het najaar ook nog even bij ons en zorgt voor een frisse vibe tijdens de herfstmaanden. Vooral als outerwear zien we geel dit seizoen vaak terug, in verschillende tinten, wat ons net dat extra warme gevoel geeft dat we nodig hebben voor het grauwe herfstweer. Dus waar wacht je nog op? Shop nu jouw favoriete items in de trendkleur.

 

Rode kleding

Het gaat om alle kleuren rood: van koninklijk karmijnrood tot winters bruinrood, van sappig pruimrood tot vlammend rozerood. Volgens Pantone is de meest gevierde roodkleur in New York dit seizoen ‘Grenadine’, een vrij warme dynamische tint, een ‘confident and self-assured attention-getter’.

 

Bronskleur

Ga voor bronskleur deze herfst. Met name de combinatie van zwart als basiskleur en brons als accentkleur worden elementen vertaald naar items als een ‘rij-jasje’, of een college style chinky knit met een leren riem. Ga ervoor!

Herfst is fun

Wat zijn jouw herfstplannen? Zodra je de deur uitloopt, verlang je naar warmte. Kies daarom voor een warme kleuren zoals brons en groen. Ga in stijl lunchen bij Het Oude Raadhuis of in het Bomenpark. Met deze kleuren wordt je herfst fun!