Okay.. Waar te beginnen: gezelligheid, gekheid, heel veel liefde, heel veel selfies en facebombs! En niet te vergeten festival outfits! Ben ik iets vergeten? Wat zouden jullie nog heel graag willen zien? Daarom tijd voor een overzicht van een aantal festivals! Of je nou van hiphop, dance, jazz, techno of schlager houdt. Hebben wij toch een leuk festival of event gemist? Laat het ons dan weten en breng ons op de hoogte!

7th Sunday Festival 2018

Op Pinksterzondag 20 mei 2018, 7 zondagen na Pasen, vindt 7th Sunday festival 2018 plaats! Hier ontstaat een magische plek in ‘the middle of nowhere’ in Erp, 7th Sunday festival! Waar 40.000 bezoekers ook dit jaar weer hun geluk kunnen beproeven. Dit zal de tiende editie zijn van het 7th Sunday festival.

Of je nou van house, hardstyle of electro houdt, op 7th Sunday vind je het allemaal. De line-up bestond vorig jaar uit o.a. Axwell, Kirs kross en vele andere namen en naast de main stage waren er maar liefst 11 areas.

Tickets 7th Sunday Festival 2018

Zoek je kaartjes voor het festival kijk dan hieronder. Hier vind je de officiële ticket link:
en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan!

Koop nu een ticket

The Flying Dutch 2018

Dit mega succesvolle dance event keert uiteraard terug op 2 juni 2018 : The Flying Dutch 2018!

Het idee van de Flying Dutch is om 10 succesvolle Nederlandse DJ’s te laten draaien in hun eigen kleine landje op 1 festival op meerdere locaties tegelijk. De Flying Dutch dj’s werden door helikopters heen en weer gevlogen om zo op 1 dag alle steden te kunnen bezoeken en daar hun show neer te zetten.

En wat houden wij Nederlanders van deze toppers want het festival was helemaal uitverkocht! Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam stond op zijn kop! Vorig jaar zijn er maar liefst 100.000 kaarten verkocht, niet normaal.

Tickets The Flying Dutch 2018

Ben je op zoek naar kaartjes voor The Flying Dutch 2018? Kijk dan hieronder. Hier vind je de officiële ticket link. Kaartjes kosten €55,20 per stuk.  Maar goed, dan zie je wel onze kaaskoppies draaien. Alle 100.000 mensen helemaal uit hun plaat op heerlijke hitjes met lekkere beats met een zonnetje erbij. Tweedehands tickets via ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan!

Koop nu een ticket