MAATREGELEN

LET OP: vooralsnog is onze winkel open, zij het met beperkingen/voorzorgsmaatregelen

Lees meer

Onze maatregelen rondom COVID-19

Lieve allemaal,

We snappen dat je met vragen zit rondom het coronavirus en onze winkel. We willen je laten weten dat Dressup-Instyle het advies van het kabinet erg serieus neemt. Vooralsnog blijven wij de komende tijd geopend met aangepaste openingstijden. We bekijken dit dag voor dag.

Aangepaste openingstijden

LET OP: vooralsnog is onze winkel open, zij het met beperkingen/voorzorgsmaatregelen. We vragen iedereen deze uiterst serieus te nemen om te voorkomen dat we onze winkel moeten sluiten. – Geen fysiek contact – 2m afstand – PIN only – Symptomen? Winkel online.

Maandag
1:00 pm – 6:00 pm
Dinsdag
11:00 am – 6:00 pm
Woensdag
11:00 am – 5:00 pm
Donderdag
12:00 pm – 5:00 pm
Vrijdag
11:00 am – 7:00 pm
Zaterdag
11:00 am – 5:00 pm
Zondag
Gesloten

Veiligheid
We zullen op regelmatige basis de situatie en richtlijnen van de GGD en RIVM evalueren en steeds handelen in overeenstemming met hun deskundig advies. Iedere dag is anders en Dressup-Instyle staat klaar om mee te gaan in de adviezen vanuit het kabinet.

Plexiglas geplaatst

We hebben sinds 20 april plexiglas geplaatst bij de kassa van Dressup-Instyle. Verder wordt er naar het gebruik van paskamer of pinapparaat alles gereinigd.

Het is onze topprioriteit om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te waarborgen. Onze medewerkers hebben instructies ontvangen met betrekking tot de preventieve maatregelen als het gaat om hand- en luchtweg-hygiëne, evenals het versterken van de algemene hygiëne en netheid van onze winkel. Verder vragen wij jullie komende tijd bij ons te pinnen. 

Zo blijft de kans op besmetting nihil en kunnen we nog steeds samen genieten van een nieuwe outfit!

Pashokje aan huis?

Ik ga iets nieuws proberen en ja dat vind ik spannend, maar ik ga het gewoon doen. Ik (Sanneke) stel een complete outfit voor je samen. Die krijg je vervolgens in een box thuis geleverd. Zo probeer ik op basis van jouw wensen en mijn modeadvies passend advies te geven. Ik stuur je een voorproefje van je outfit en als jij enthousiast wordt dan ga ik ‘m verzenden óf ik zet ‘m voor je deur (bij een straal van 20 kilometer rondom Heesch).

Blijf positief, denk aan de medemens en luister naar de gegeven maatregelen dan hopen we samen dat alles weer snel bij het oude is.

Veel liefs,

Team Dressup-Instyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Close