Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen | Standaard verzending €5,00

Over Ons

Damesmode. Dat is onze passie. Waarom? Wij geloven in de kracht van de vrouw. Voel je vrij, sexy, wijs en ontdek ons!

Jouw look. Onze passie.

Mode. Dat is onze passie. Het woord waar het bij ons dagelijks om draait. Bij de tijd zijn, maar vooral om jou te laten stralen. In lijn met wie jij bent, als versterking van jouw identiteit. Mode is veel meer.

Annemie begonnen als winkelmedewerker bij Nancy Mode, is inmiddels eigenaresse van het concept Dressup-Instyle. Samen met haar dochter Sanneke geeft ze dagelijks modeadvies op alle fronten. Van een bruiloft tot een sollicitatie naar een comfortabele outfit voor een festival. Mode speelt een belangrijke rol in ons leven, in de persoon die we zijn en waar we voor staan.

Blij met ons? Laat het ons weten;
Een Google review schrijven

Onze missie

Vrouwen. Mode. Wij geloven dat elke vrouw op haar eigen manier uniek en mooi is. Damesmode betekent vrij zijn en gaat over persoonlijkheid. Wees charmant, sexy en slim, wijs en zorgzaam, of wees gewoon wie je bent.

Our Vision

De perfecte outfit voor iedere gelegenheid.

The Founder

“Ik kleed mijn klanten met als doel hun persoonlijkheid te onderstrepen. Ik wil ze mooier en krachtiger maken door ze de juiste outfits aan te meten. Mijn grootste compliment is hun stralende gezichten bij het dragen van een prachtige kledingcombinatie waarin ze zich volledig thuis voelen.”

ANNEMIE PLOEGMAKERS
Close