Verzending

We brengen de volgende kosten in rekening voor het verzenden van je bestelling:

  • Brievenbuspakket met track & Trace  € 6,00
  • Aangetekend Pakket € 8,95

De kosten voor verzending zijn meteen te zien wanneer je een bestelling plaatst.  

Retourneren

Mocht je, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn en je webshopbestelling willen retourneren dan geldt hiervoor een wettelijke bedenktijd van 7 dagen. Deze bedenktijd gaat in de dag na dat je het product van ons hebt ontvangen. Binnen deze 7 dagen laat je ons weten dat je van de koop afziet. Dat kan door een mail te sturen naar info@dressup-instyle.nl. Stuur ons altijd een mail en stuur niet zomaar je retour terug, dan kunnen wij deze niet verwerken. Vervolgens heb je nog 7 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Let op het volgende:

Mochten wij constateren dat kleding niet enkel alleen gepast is maar ook langere tijd gedragen, dan hebben wij het recht om de retour gestuurde kleding te weigeren. Je ontvangt in dit geval geen geld retour maar ontvangt het artikel retour. 

Een kledingstuk mag alleen worden geretourneerd in een staat waarin wij het product kunnen verkopen aan een andere klant. 

Je mag je retour (inclusief toegevoegde kassabon) vervolgens op eigen kosten terugsturen naar:

Dressup-Instyle
't Dorp 86a 
5384 MC Heesch

 Als je alle artikelen uit je order retour stuurt en wij het geretourneerde pakket in goede staat hebben ontvangen storten wij het volledige aankoopbedrag binnen 1 dag terug op je rekening. Let op: dit geldt alleen als je je gehele bestelling terugstuurt. Als je 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, dan ontvang je de gemaakte bezorgkosten niet retour.

Bovenstaande geldt alleen voor webshopbestellingen. 

Heb je een bestelling geplaatst via Instagram? Dan gelden dezelfde voorwaarden als voor webshopbestellingen.

Bij vragen kun je ons Woe t/m Zo bereiken op 0412-45333