RETOURNEREN

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had?

Hoewel wij graag zouden willen beweren dat je bij Dressup-Instyle onmogelijk een miskoop kan doen, beseffen we ook dat we wel realistisch moeten blijven. Retourneren is daarom ook geen probleem.

ONLINE AANKOPEN

Item(s) die online aangeschaft zijn kun je binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren (op eigen kosten en in de originele verpakking) naar het onderstaand adres.

ADRES

Dressup-Instyle
’t Dorp 86a
5384 MC Heesch

Vergeet niet de pakbon bij te voegen en hierop te vermelden wat je wilt retourneren (omcirkel item). Woon je in de buurt van Heesch en heb je zin om langs te komen in onze winkel? Je kunt je online aankopen ook terugbrengen of ruilen in één van onze winkels. Wanneer je je retour inlevert in de winkel, krijg je het bedrag binnen 7 dagen op je rekening teruggestort.

Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is!
Als wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer waarmee jij je order hebt betaald.

Zodra wij jouw retour hebben ontvangen en binnen 7 dagen na aankomst hebben verwerkt, sturen wij jou een creditnota per mail. Je kunt dan het geld binnen die 7 dagen op je rekening, creditcard of PayPal account verwachten. Als je voor achteraf betalen gekozen hebt, zullen wij het proces stopzetten (als je alles terug hebt gestuurd) of het bedrag aanpassen (als je een gedeelte hebt geretourneerd).

WINKEL AANKOPEN

Item(s) die in de winkel zijn aangeschaft kunnen binnen 7 dagen geretourneerd worden in onze winkel in Heesch. Je krijgt hier geen geld terug, maar kan je je aankoop ruilen voor een ander item, of een tegoedbon die 3 maanden geldig is.

MEER INFO?

Je mag ons altijd mailen indien je vragen hebt, we’re here for you! We zijn bereikbaar op info@dressup-instyle.nl