RETOURNEREN

Retourneren
Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@dressup-instyle.nl t.a.v. Sanneke en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres in Heesch. Wij dienen de retour binnen 7 kalenderdagen ontvangen te hebben.
We zullen het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer als je de order al betaald hebt. Heb je gebruik gemaakt van achteraf betalen? Dan hoef je het openstaande bedrag niet meer te betalen.

Wij staan voor je klaar om alle onzekerheden weg te nemen. Shoppen moet tenslotte leuk zijn en blijven :-)!

Ruilen
Wil je jouw item ruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@dressup-instyle.nl en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres in Heesch.

Dressup-Instyle
’t Dorp 86a
5384 MC Heesch

LET OP: Vergeet bij aanmelding niet je ordernummer, product(en) en reden van retour te vermelden.
LET OP: Vergeet de pakbon niet bij je retour te voegen.

Nadat je jouw retour hebt aangemeld zorgen wij ervoor dat je de goede maat kan bestellen (mits deze op voorraad is). Je ontvangt van ons een kortingscode t.w.v.  € 4,95 om de verzendkosten van je volgende bestelling te kunnen dekken.
Let op: Heb je een artikel van de actie gekocht en is het niet de goede maat? Het is niet mogelijk een dag deal item te ruilen voor dezelfde actieprijs nadat de actie is verlopen. De deal is alleen die looptijd geldig zoals in de voorwaarden staat ;-). Bij twijfel van maat raden wij je aan twee maten te bestellen om teleurstelling te voorkomen!
Creditnota
Als wij jouw retour hebben ontvangen, sturen wij je een creditnota per mail. Je kunt dan het geld binnen 7 dagen op je rekening, creditcard of PayPal account verwachten. Als je voor achteraf betalen gekozen hebt, zullen wij het proces stopzetten (als je alles terug hebt gestuurd) of het bedrag aanpassen (als je een gedeelte hebt geretourneerd).

– Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen
– De kosten van retourzending zijn voor de afzender
– Als wij jouw retour hebben ontvangen, zullen we binnen 7 dagen het geld terug storten op je rekening.