Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen | Standaard verzending €5,00

Ruilen en retourneren

Retourneren

Mocht je, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn en je webshopbestelling willen retourneren dan geldt hiervoor een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in de dag na dat je het product van ons hebt ontvangen. Binnen deze 7 dagen laat je ons weten dat je van de koop afziet. Dat kan door een mail te sturen naar info@dressup-instyle.nl of via dit herroepingsformulier. Stuur ons altijd een mail en stuur niet zomaar je retour terug, dan kunnen wij deze niet verwerken. Vervolgens heb je nog 7 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Let op het volgende:

Mochten wij constateren dat kleding niet enkel alleen gepast is maar ook langere tijd gedragen, dan hebben wij het recht om de retour gestuurde kleding te weigeren. Je ontvangt in dit geval geen geld retour maar ontvangt het artikel retour. 

Een kledingstuk mag alleen worden geretourneerd in een staat waarin wij het product kunnen verkopen aan een andere klant. Let op: badkleding mag om hygienische reden niet geretourneerd worden.

Je mag je retour vervolgens op eigen kosten terugsturen naar:

Dressup-Instyle
’t dorp 86a
5384 MC Heesch

Als je alle artikelen uit je order retour stuurt en wij het geretourneerde pakket in goede staat hebben ontvangen storten wij het volledige aankoopbedrag binnen 1 dag terug op je rekening. Let op: dit geldt alleen als je je gehele bestelling terugstuurt. Als je 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, dan ontvang je de gemaakte bezorgkosten niet retour.

Bij vragen kun je ons tijdens werkdagen bereiken op 0412453333
 

Dressup-Instyle
’t dorp 86a
5384 MC Heesch
0412 45 3333
info@dressup-instyle.nl
KVK nummer 65410912  – BTW nummer NL001520794B15

Close