Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen | Standaard verzending €5,00

Scrunchie abonnement maakt intrede in dagelijks leven

Het scrunchie-abonnement Hi, Scrunchie is sinds kort verkrijgbaar bij Dressup-Instyle. Voor 8,95 euro per maand ontvang je maandelijks drie scrunchies in je brievenbus met telkens verschillende soorten stoffen, patronen en natuurlijk helemaal on-trend.

Er zijn van die items die ik altijd vergeet te kopen. Denk bijvoorbeeld aan sokken maar voor mij gaat dat ook op voor scrunchies.

Wat is Hi, Scrunchie?

Dit is namelijk een scrunchie abonnement waardoor je iedere maand drie paar nieuwe scrunchies in je brievenbus ontvangt. Dit kunnen verschillende patronen zijn maar ook stoffen die de Instagram-Feeds veroveren. Je bent er dus als eerste bij. Tenminste, als je dat wilt!

Het is leuk verpakt en de scrunchies zijn van goede kwaliteit! Via de webshop van Dressup-Instyle kun je, je eigen abonnement aanvragen en je maat doorgeven. Ook kun je op ieder moment opzeggen. Er wordt hard gewerkt aan een website, maar het is een start-up en het doel was om ergens een pilot te draaien. Daar staan wij wel voor open!

En eerlijk is eerlijk, die dienst komt als geroepen. Scrunchies kopen is best irritant. Je moet op pad om er eentje te scoren, die na drie keer dragen weer kapot is. Niet echt een aankoop die je met plezier doet, dus.

Wat we met de Hi, Scrunchie Box willen, is het kopen van scrunchies fun maken en tegelijkertijd het je gemakkelijker te maken.

Wat kost het?

Het handige aan Hi, Scrunchie is dat je ze om de 4 weken binnenkrijgt. Geheel automatisch en natuurlijk helemaal on-trend. Het abonnement is eigenlijk altijd op te zeggen. No strings attached, maar gewoon lekker handig. Het motto van dit handige merkje is dan ook ‘we take care of your scrunchies’.

Per maand kost het € 8,95 (inclusief verzendkosten). Het is maandelijks opzegbaar en je krijgt een beschrijving van de scrunchies in het doosje. Durf jij het aan? It’s fun!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close