Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen | Standaard verzending €5,00

Sollicitatie outfit nodig?

Een eerste indruk laat je vaak maar een keer achter. Tijdens een sollicitatiegesprek is die eerste indruk super belangrijk. Voor zo’n gesprek volgt er vaak de vraag ‘wat doe je aan?’. Je kijkt in je kast, je bekijkt de profielen van de werknemers en struint over de website of het formeel- of informeel is. Inmiddels heb je alle aspecten vertaald naar je kledingkast, maar loopt toch ergens tegenaan bij het kiezen van je outfit. Dat kan!


Ons team staat voor je klaar om je te helpen. We horen graag op wat voor functie je gaat solliciteren wat je belangrijk vindt. Misschien wil je zelf een kleur van het logo vertalen naar een item. It’s all in the details.

Wij zijn San & Annemie. Familie. Moeder & dochter. Collega’s.


Onze belofte; je bent jezelf bij een sollicitatiegesprek en je straalt.

Onze stylisten nemen de tijd voor je. Wij helpen je, en voelen ons dan ook geen verkoper, maar ze noemen ons echt stylisten, omdat wij geloven dat jij je goed moet voelen.

Maak een afspraak

Tijdens de shopafspraak in de winkel ontvang je uiteindelijk passend en één-op-één stijladvies, afgestemd op jouw persoonlijke smaak, stijl en voorkeuren. Het advies is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend. 

[booking startmonth=’2019-11′]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close