Verzendinfo

Bij Dressup-Instyle kun je op de volgende manieren betalen:

Betaalmogelijkheden themusthaves

Creditcard

(Visa, MasterCard en Maestro) Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

PayPal

Met PayPal kan je veilig en snel online betalen of betalingen ontvangen via jouw eigen bankrekening of creditcard. Bij een betaling via PayPal komen verzendbare producten in aanmerking voor PayPal Aankoopbescherming en is de koper beschermd wanneer bijvoorbeeld het product niet wordt ontvangen.

Meer informatie over de PayPal Aankoopbescherming

Dressup-Instyle

Dressup-Instyle Ruilcodes, kortingscodes of tegoedcodes kun je invullen bij het afrekenproces bij ‘jouw gegevens’, bovenaan de pagina. Onze codes zijn altijd eenmalig te gebruiken en geldig voor een beperkte periode. Deze periode wordt altijd aangegeven in de mail waar ook de code in vermeld staat.

Fashion Cheque (in ontwikkeling)

Als je een fashion cheque hebt, kun je deze gebruiken in onze webshop. Voer hiervoor het cijfer van je fashion cheque in het desbetreffende vak van het betaalmenu in. Indien het saldo van je fashion cheque niet voldoende is om de hele bestelling te kunnen betalen, dan kun je het resterende deel op een andere manier betalen. Indien je meer tegoed heb op je fashion cheque dan de waarde van je bestelling, dan blijft het resterende bedrag als vanzelfsprekend op je fashion cheque staan.