Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen | Standaard verzending €5,00

wasbare wattenschijfjes

Hoe gebruik ik wasbare wattenschijfjes?

Er gaat geen dag voorbij dat we ons gezicht schoonmaken met wattenschijfjes. Herken je dat? Normaalgesproken gooien we deze dan ook na een keer gebruiken weg. Dat hoeft tegenwoordig niet meer. Zeker sinds ik weet hoeveel water en ook bestrijdingsmiddelen er worden gebruikt voor de teelt van katoen. Deze wasbare wattenschijfjes van biologisch gecertificeerd katoen kun je gewoon wassen en opnieuw gebruiken. Waarom was dit er niet eerder hoor ik je denken!

Hoe werkt dat?

Het gebruik van herbruikbare wattenschijfjes is niet anders dan je gewend bent. De enige ingrediënten die je nodig hebt zijn lauwwarm water of speciale lotion. Het enige water dus veranderd aan jouw dagelijkse routine is dat je prullenbakje aan het eind van de week niet helemaal vol zit. De andere kant kun je bijvoorbeeld met tonic bedekken om je huid na het schoonmaken op te frissen. Handig hè, wasbare wattenschijfjes.

Tip: ben je moe? Doe dan twee wattenschijfjes in gekoelde kamillethee en leg ze op je ogen. Heerlijk ontspannend!

herbruikbare wattenschijfjes

Hoe was ik deze wattenschijfjes?

De herbruikbare wattenschijfjes verkopen wij mét een handig waszakje. Daarin doe je ze, met elkaar in de wasmachine. Deze zet je op 40 graden en zijn prima te combineren met andere was.

Tip: gebruik je erg donkere en/of waterproof make-up? Wrijf het schijfje dan vóór het wassen in met wat zeep, of was het direct na gebruik.

Wat zijn de voordelen van herbruikbare wattenschijfjes?

  • Minder afval: de schijfjes zijn wasbaar, dus steeds opnieuw te gebruiken.
  • Gemaakt van zachte biologische katoen. Gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen en op milieuvriendelijke wijze verwerkt.
  • Lekker groot, Ø ca. 9 cm.

Bekijk hier onze herbruikebare wattenschijfjes van katoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close